Шампионът от Australian Open Яник Синер се класира за четвъртфиналите на

...
Шампионът от Australian Open Яник Синер се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Още двама от фаворитите се класираха за 1/4-финалите в Индиън Уелс

Шампионът от Australian Open Яник Синер се класира за четвъртфиналите на първия за годината шампионат от сериите " Мастърс 1000 " в Индиън Уелс. Италианецът победи със 7:6(4), 6:1 Бен Шелтън (САЩ). За място на полуфиналите Синер ще се изправи против Иржи Лехечка, който отстрани Стефанос Циципас.

Първият сет в мача на Синер против Шелтън беше решителен. Двамата тенисисти си размениха по един пробив и се стигна до тайбрек. При 4:4 Яник Синер осъществя три поредни точки и затвори първия сет в своя изгода.

Това като че ли пречупи Бен Шелтън. Във втория сет играта на 21-годишния американец тотално се разстрои. Той беше затрит, като съумя да завоюва единствено един гейм.

В различен мач от 1/8-финалите в Индиън Уелс, който се игра тази нощ, Александър Зверев направи поврат против Алекс де Минор. Той загуби първия сет с 5:7, само че завоюва идващите два надлежно с 6:2 и 6:3 и си обезпечи място вчетвъртфиналите, където негов противник ще бъде Карлос Алкарас. Снощи вторият в света преодоля съпротивата на Фабиан Марожан.
 Синер победи Демона и победи в Ротердам
Синер победи Демона и победи в Ротердам

Това е втората купа за младия италианец

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР